Miten lime-technologies.fi voi auttaa festareiden järjestäjää?

Festareiden järjestäminen vaatii suuren tiimin ja festareille odotetaan yleensä suurta määrää asiakkaita, joilla voi olla hyvinkin erilaiset toiveet ja tarpeet festareita kohtaan. Jotta festarit olisivat menestys, on tärkeää, että festareille osallistuvat asiakkaat olisivat mahdollisimman tyytyväisiä näkemäänsä, kuulemaansa ja kokemaansa. Ilman laadukasta tutkimusta ja asiakkuudenhallintajärjestelmää voimme kuitenkin vain arvailla, mitä mieltä festareista oltiin ja miltä tuntui osallistua juuri tähän tapahtumaan. Samalla saattaa herätä tarve selvittää missä festarin järjestäjä onnistui ja missä hän voisi seuraavan kerran petrata. Tehtävä saattaa tuntua vaikealta, ellei mahdottomalta mutta onneksi lime-technologies.fi ja CRM voivat auttaa festarin järjestäjää tässä tehtävässä!

Festareiden CRM haltuun

Festareiden kannattaa ottaa ihan sen alkumetreiltä lähtien CRM eli asiakkuudenhallinta haltuun! Asiakkuudenhallinta auttaa festareiden järjestäjää pitämään asiakkaidensa tiedot näppärästi käden ulottuvilla ja järjestämään esimerkiksi asiakastyytyväisyystutkimuksia festarivieraille. Tällaisten tutkimusten ansiosta festareita järjestävän tahon ei enää tarvitse arvailla, mitä mieltä asiakkaat festareista olivat ja mitä seuraavilla festareilla pitäisi parantaa.

Esimerkiksi Himos Juhannus -nimisen tapahtuman 17 euroa maksanut vessaranneke sai somessa aikaan kiukun ryöpsähdyksiä. Monen mielestä 17 euroa oli aivan liian suuri hinta oikeudesta käyttää tapahtuma-alueen vesivessoja tapahtuman aikana – etenkin, kun summa olisi pitänyt maksaa pääsylipun hinnan päälle. Harmistus oli niin suurta, että se ylitti uutiskynnyksen ja festareiden järjestäjän olisikin luultavasti kannattanut selvittää potentiaalisten asiakkaiden mielipide ranneketta kohtaan ennen päätöstä ottaa ranneke käyttöön.

Miksi lime-technologies.fi?

Asiantunteva CRM:n konkari lime-technologies.fi tarjoaa CRM-palvelut rautaisella ammattitaidolla ja ihan omanlaisellaan twistillä! Tästä syystä kannattaakin hankkia festareiden CRM-järjestelmä juuri lime-technologies.fi:lta. Pääset jopa halutessasi kokeilemaan lime-technologies.fi-CRM-järjestelmää täysin maksutta ennen lopullisen valinnan ja ostopäätöksen tekemistä. Nämä CRM-järjestelmät ovat erityisen käyttäjäystävällisiä ja visuaalisia. Ne on siis helppo ottaa haltuun, vaikka CRM ei olisikaan ennestään sinulle tuttu juttu. Näihin järjestelmiin on myös mahdollista liittää ominaisuuksia, jotka on räätälöity juuri sinun ja festareidesi tarpeiden mukaisesti.

Lime-technologies.fin ansiosta festareiden kaikki asiakastiedot löytyvät jatkossa yhdestä ja samasta paikasta, mikä tekee asiakkuuksien hallinnasta entistä helpompaa, nopeampaa ja sujuvampaa ja auttaa parantamaan asiakaskokemuksia. Nämä CRM-järjestelmät on mahdollista myös integroida festareiden muihin IT-järjestelmiin, joten CRM:n käyttöönoton myötä ei ole tarpeen ottaa käyttöön uusia IT-järjestelmiä. Voit hallita lime-technologies.fin avulla itse käyttäjiäsi sekä lisätä tai poistaa sen kenttiä. Voit myös tehdä muutoksia lime-technologies.fin järjestelmään tarpeidesi mukaan. Unohda siis perinteiset muistilaput ja siirrä festareidesi CRM lime-technologies.fin huoleksi!