Seuraa muodin virtauksia – mukavuutta unohtamatta

Muoti on monia asioita. Jotkin trendit voivat tuntua lähes turhilta, kun taas toiset ovat juuri sinun tyyliäsi. Tärkeintä on kuitenkin, että sinulla on vaatteissasi mukava olo. Muistat varmasti päiviä, jolloin astuit ovesta mekossa tai paidassa, joka puristi juuri ikävistä kohdista tai ei vain yksinkertaisesti ollut sinun tyyliäsi. Se on uskomattoman epämukava tunne ja voi laskea koko päivän mielialaasi.

Siksi on tärkeää täyttää vaatekaappisi rennoilla ja mukavilla kokonaisuuksilla, joissa tiedät tuntevasi olosi mukavaksi ja rentoutuneeksi. Yksi hyvä esimerkki tämän ymmärtävästä brändistä on tanskalainen vaatemerkki Masai, jolla on laaja valikoima nättejä paitoja, tunikoja, mekkoja, toppeja ja housuja, sekä shortseja ja hameita. Lue lisää osoitteessa www.masai.fi.

Masain vaatteet korostavat kauniisti naisellisia silhuetteja, ja tuovat muodot esiin juuri oikealla tavalla ilman tiukkoja ja epämukavia leikkauksia. Vaatteissa käytetään myös ainutlaatuisia malleja, joiden ansiosta sinun on helpompi löytää juuri sinulle ja sinun vartalotyypillesi sopiva istuvuus ja malli. Voit siis olla varma, että vaatteet istuvat ja ne tuntuvat mukavilta päällä.

Ihania värejä

Masai suunnittelee kokoelmansa kauniiden väriteemojen ja ainutlaatuisten printtien ympärille, joten voit helposti luoda persoonallisen ilmeen ja antaa vaatekaapillesi uuden ilmeen väreillä. Saat pysyvän luvan pukeutua iloisiin väreihin ja kauniisiin kuvioihin ja päätät itse, haluatko heittäytyä värikkäisiin kuvioihin päästä varpaisiin, vai vain lisäämällä asuusi väripilkahduksen kuvioidulla huivilla tai yksivärisellä mekolla.

Helppo käyttää
Jokaisessa Masai-mallistossa on oma värimaailmansa, joka koostuu ainutlaatuisista kuvioista täynnä pilkkuja, raitoja ja kukkakuvioita, jotka sitovat väriteemat kokonaisuuksiksi. Siten niitä on helppo yhdistellä keskenään ja tuotteista syntyy vaivatta toimivia osia omaan persoonalliseen tyyliisi. Parasta on, että voit yhdistellä niitä jo kaapistasi löytyvien vaatteiden kanssa ja luoda aivan uusia kokonaisuuksia.

Kerros kerrokselta

Masain kokoelmat kutsuvat myös luomaan fiksun ja joustavan kerrospukeutumiskerraston, joka sopii täydellisesti suomalaiseen syksyyn. Vältyt palelulta yhdessä hetkessä ja hikoilulta toisessa – kerroksia lisäämällä ja vähentämällä säästä riippuen. Kerrosta esimerkiksi pukemalla kapeat housut mekon alle, ja täydennä asu kukallisella takilla ja kauniskuvioisella huivilla.

Pehmeää ja ihanaa

Lopuksi on vielä tärkeä puhua vaatteiden laadusta, joka takaa mukavuuden tunteen. Moni Masain tuote on mitä pehmeintä jersey-kangasta, joka on niin pehmeää että sitä ei juuri huomaa päällänsä. Voit myös mennä all in rennon lookin puolesta ja valita asuusi pehmeän ja ihanan hupparin. Mitä pehmeämpi, sen parempi.