Legginsit – asukriisin pelastus

Legginsit ovat monipuolinen vaatekappale – materiaalista, leikkauksesta ja yksityiskohdista riippuen ne käyvät niin arkeen kuin juhlaankin. Yksinkertaiset mukavat trikoolegginsit sopivat arkeen ja imartelevat kauniisti kaikenlaisia kurveja. Legginsit myös keventävät asua esimerkiksi tunikan kanssa niinä päivinä kun farkut tuntuvat liian raskailta asussasi. Juhlaan sopivat erilaiset erikoislegginsit. Voit yhdistää juhlalookiisi kauniit ja yksinkertaiset juhlalegginsit, tai kiinnittää asusi keskipisteen erikoisiin ja räväköihin printtilegginsseihin. Legginsit ovat trendikäs valinta muotitietoiselle naiselle, ja ne mahdollistavat uudenlaisten, keveiden asujen toteuttamisen. Ne sopivat myös sporttiseen lookiin ja toimivat erityisen hyvin kiireisessä ja vaihtuvassa arjessa.

Monipuolinen vaihtoehto

Kaikki nämä ovat mahdollisuuksia myös kurvikkailla naisille, sillä valikoimamme on suunniteltu erityisesti plus-kokoisten naisten tarpeet mielessä. Kurvien rakastaminen piilottamisen sijasta on visiomme ytimessä – miksi kurvikkaiden naisten tulisi tyytyä vaatteisiin, kun muille naisille tarjotaan muotia? Legginsit ovat oiva vaihtoehto tavallisille housuille, ja mukavuudessaan ne helpottavat kiireisiä aamuja ja pitkiä päiviä. Erityisesti keväällä ja kesällä legginsit tarjoavat myös hieman keveämmän vaihtoehdon paksuille housuille ja ne sopivat kesän moniin rientoihin. Yhdistettynä tunikaan tai pitkään kauluspaitaan tyylisi on taatusti trendikäs mutta ennen kaikkea myös mukava ja käytännöllinen.

Mukavuutta ja tyyliä

Etenkin jos olet kyllästynyt puristaviin farkkuihin ja valuviin sukkahousuihin, legginsit ovat oiva valinta sinulle, joka arvostat mukavuutta ja tyyliä samassa vaatekappaleessa. Zizzin valikoimasta löydät varmasti miellyttävät ja upeat legginsit, joiden ilmettä muutat helposti asustamalla ja yhdistelemällä legginsejä erilaisiin yläosiin. Myös kengillä on suuri vaikutus asusi ulkonäköön – oletko kokeillut legginsejä esimerkiksi korkeiden nilkkakorkokenkien tai trendikkäiden nahkasandaalien kanssa?

Helppohoitoinen vaate

Legginssiemme pesemisestä on turha huolehtia – ne on tehty laadukkaista materiaaleista ja pitävät mallinsa lukuisten pesujen läpi. Legginssimme on tehty erilaisista sekoitteista, kuten polyesteristä ja puuvillasta, mikä tekee niistä kestäviä ja joustavia. Laadukkaat materiaalit pitävät myös hyvin värinsä ja kuosinsa, ja voit huoletta ja helposti pestä legginssisi muun pyykin joukossa.

Legginsien ja farkkujen välimuoto jengginsit on oiva vaihtoehto päiville, kun kaipaat farkkujen ryhdikkyyttä ja legginsien mukavuutta. Jegginsit ovat farkun näköiset ja oloiset legginsit, joissa on yhdistetty molempien vaatteiden parhaat puolet. Jegginsit voi yhdistää useimpiin asuihin, mikä tekee niistä lähes legginssejäkin monipuolisemman lisän vaatekaappiisi! Joskus uusien farkkujen löytäminen vie myös aikaa, mutta jengginsit istuvat legginsien tapaan kauniisti kurvikkaalle vartalolle ja ovat siten mieluisampi vaihtoehto perinteisille farkuille.

Hemmottele itesäsi ja kurvejasi siis jo tänään ja tutustu legginsivalikoimaamme verkossa. Osta legginsit täällä. Legginsit ja muut vaatteet tilaat kätevästi verkossa. Laajasta valikoimastamme jokainen plus-kokoinen nainen löytää kropallensa ja tyyliinsä sopivia vaihtoehtoja! Tilauksesi toimitetaan nopeasti 2-5 arkipäivässä, ja takaamme helpon palautuksen ja 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille. Zizzi uskoo muodin kuuluvan kaikille ja takaa monipuolisen valikoiman vuodenympäri. Tervetuloa Zizzin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!