Tapetoi seinäsi festarimuistoilla!

Suomessa järjestetään vuosittain satoja musiikkifestivaaleja, joista suurin osa ajoittuu lyhyeen kesäkauteen. Syksyn saapuessa kesän festarimuistot vaihtuvat loskassa kahlaamiseen ja pakkasenpuremiin. Kaamosmasennusta voi taittaa loistavasti palaamalla edelliskesän festarimuistojen pariin. Todelliset festarifanit voivat taikoa kotiinsa kokonaisen nurkkauksen, joka on omistettu festareiden parhaille paloille. Nurkkaukseen voi koota esille festarirannekkeita ja tuokiokuvia tapahtumista. Muistoesineet voi koota yhteen hyllyyn, tai kiinnittää seinään. Kannattaa kokeilla monenlaisia taustakuvia eri väreissä elävöittämään kokonaisuutta. Tiesitkö, että Kotitapetti.fi-verkkokaupassa parhaasta festarikuvastasi on mahdollista teettää omaa tapettia? Mikä olisikaan parempi tapa päästä festaritunnelmiin seuraavaa sesonkia odotellessa!

Festarit tapetilla ympäri vuoden

Festarikävijöille muodostuu yleensä perinteitä, joiden mukaan kesään kuuluvat juuri tietyt tapahtumat. Onneksi monipuolista ohjelmaa tuotetaan muinakin vuodenaikoina kuin kesällä. Koko talvea ei siis tarvitse käyttää haikailemalla esimerkiksi sellaisia festareita kuin Qstock, Ilosaarirock, Weekend Festival tai Flow. Seuraavaa kesäfestareiden aaltoa odottaessa voi kerryttää tuoreita kokemuksia monipäiväisten kaupunkitapahtumien ja sisäfestivaalien parissa talvipakkasillakin. Voisikin sanoa, että festarit ovat tapetilla, eli ajankohtaisia ympäri vuoden.

Uusia taustakuvia eri festareilta

Festarimuistot piristävät myös taskukokoisina. Koko seinän tapetoiminen menneiden vuosien festivaalikuvilla ilahduttaa kyllä kotioloissa, mutta puhelimen taustakuva kulkee aina mukana! Useat eri musiikkitapahtumat tarjoavat tilaisuuksia napata uusia taustakuvia, joista riittää iloa seuraavaan festarikesään saakka. Metallimusiikin kuuntelijat nauttivat raskaista talvitunnelmista muun muassa Joensuun Unholy Winter Festin ja Himos Winterfestin muodoissa. Kansanmusiikkia tarjoillaan merellisissä maisemissaa Folklandia-risteilyllä. Joensuun Kulttuurikimara on suunnattu vanhemmalle väelle, kun taas Turun Pikkulaskiainen kohdentuu opiskelijoille. Lapsillekin järjestetään omia festivaaleja eri puolella Suomea keväästä alkaen.